Bjursås Skicenter
Catering   Aktuellt   Veckans meny   Kontakt   
Följ oss på Facebook

Värdshuset

Värdshuset

På Dössbergets Värdshus kan man äta hemlagad mat med tydligt avstamp i svensk mattradition. Öppettider och meny varierar med säsong. Under vintern håller vi stängt men öppnar för beställningar och större evenemang. Då har ni möjlighet att besöka våra restauranger i skidanläggningen, Bju Inn och Bäverhyddan.

Värdshuset är byggt på sluttningen med milsvid utsikt över landskapet. Med de öppna spisarna, dalakonsten, utställningen med Dalahästar och mysiga miljön tycker även många att lokalen är värd ett besök i sig.

Vår, sommar och höst serverar vi lunch, varierande och vällagad husmanskost och salladsbord och på lördagarna dukar vi upp till "helg lunch" med smörgåsbord, tallriksserverad lunch och dessert.

Förutom våra ordinarie öppettider har vi många arrangemang, både för allmänheten och abonnerade. Det är spelemanskvällar, bröllop, företagsevenemang, minneshögtider, pub-kvällar med mera!

För att se vad som händer på Dössberget: Klicka här för att komma till Aktuellt med kalender, öppettider med mera. För gällande meny så klickar du här.

Välkommen! 

Kontakta oss

Dössbergets Värdshus
Proselins väg 8
790 21 Bjursås

Hitta till oss

INFO@DOSSBERGET.SE

Tel:
023-507 37

Våra partners

Till Facebook